Netflix in Marvel sta danes izdala prvi daljši napovednik za novo serijo Netflix produkcije imenovana Jessica Jones. Pozabite vse kar ste videli do zdaj od Marvela, saj je njihov TV svet precej bolj mračen od filmskega. Titularno junakinjo bo igrala Krysten Ritter, katere se sigurno spomnejo vsi navdušenci televizijske serije Kriva pota (Breaking Bad), saj je tam imela pomembno vlogo v drugi sezoni.  Jessica je včasih bila aktivna superjunakinja, vendar se je zaradi tragične nesreče upokojila in se zaposlila kot privatna detektivka.

TennantRitterAKAJJ140415jpg

David Tenant kot Kilgrave in Krysten Ritter kot Jessica Jones.

Igralski zasedbi se bodo pridružili še Mike Colter kot Luke Cage (prihodnje leto lahko tudi za njega pričakujemo novo Netflix serijo), Rachel Taylor kot Trish Walker, Carrie Ann-Moss kot Jeryn Hogarth ter David Tenant (10. doktor v seriji Doctor Who) kot zlikovec Kilgrave. Tako kot Daredevil, bo tudi ta serija imela 13 epizod, ki bodo istočasno izšli 20. novembra na Netflixu.

O avtorju

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x