Se še spomnite kriptologa Roberta Langdona, ki je reševal skrivnosti v Da Vincijevi šifri? Takšnega vznemirjenja, kot je vladalo pred desetimi leti okoli isto imenske knjižne uspešnice Dana Browna in filmske adaptacije, ki je sledila, zagotovo ni več zaslediti, toda filmarjev to ni ustavilo, saj bomo dobili še tretji film iz opusa Brownovih knjig, ki se osredotočajo na že prej omenjeni lik Langdona.

Tokratno nadaljevanje sliši na ime Inferno in zopet bomo v filmu lahko videli Toma Hanksa, ki bo ponovil vlogo glavnega junaka iz že prej omenjene adaptacije knjige Dana Browna in njenega nadaljevanja Angeli in demoni, medtem ko režiserski stolček spet pripada priznanemu Ronu Howardu, ki je lansko leto doživel poraz s filmom V srcu morja, toda v njegovem repertoarju lahko najdemo odlične filme, kot so Apollo 13, Čudoviti um in Dirka življenja. Tokrat se bo Tom Hanks podil po ulicah Benetk, kjer se bo moral spopasti s skrivnostim možem iz ozadja, ki je navdih za svoj načrt dobil pri Božanski komediji Danteja Aligherija.

Hanksu bo družbo delala Felicity Jones, ki ima v žepu oskarjevsko nominacijo za Teorijo vsega, letos pa jo bomo lahko videli še v prvem samostojnem filmu Vojne zvezdRogue One. V stranskih vlogah bo še dvojec iz Jurskega sveta, Irrfan Khan in Omar Sy, medtem ko se bo v vlogi zlikovca preizkusil Ben Foster (Program). Izid filma je napovedan za oktober letos.

Tom Hanks;Felicity Jones

O avtorju

Jure Konestabo
Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x