Novi film Rona Howarda (Beautiful Mind, Apollo 13) po imenu In the Heart of the Sea oz. V srcu morja kot se glasi slovenski prevod, ki je bil sicer napovedan že za začetek letošnjega leta je dobil novi napovednik. Spremljali bomo skupino mornarjev, ki jih napade ogromen kit, ki posadko napada in posledično strada skoraj 90 dni daleč od kakršne koli obale. Dogodek iz filma, ki sicer temelji na resničnih dogodkih je navdahnil slavno zgodbo o Mobyju Dicku, ki je tudi dobila že nekaj ekranizacij.

V Howardovem filmu bomo lahko spremljali zvezdnika Chrisa Hemswortha, ki je najbolj znan kot Thor iz Marvelovih filmov, je pa tudi z režiserjem sodeloval 2 leti nazaj v Dirki življenja (Rush), kjer je upodobil slavnega dirkača James Hunta. Poleg njega bodo v filmu tudi Cillian Murphy (Sunshine, Batman Begins), Ben Whishaw (Skyfall) in novi Spiderman Tom Holland.

Slovenska premiera bo 3. decembra.

HEART OF THE SEA

O avtorju

Jure Konestabo
Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x