Medtem ko Dom (Vin Diesel) in Letty (Michelle Rodriguez) uživata na zasluženem poročnem potovanju na Kubi, tudi ostali zaživijo običajno življenje daleč stran od nevarnih preizkušenj in adrenalinskih podvigov, ki so v preteklosti spremljale njihov vsakdan. A Dom po srečanju s skrivnostno Cipher (Charlize Theron) nima druge izbire, kot da se zaplete v nevaren svet kriminala in tako izda tiste, ki so mu najbližje. Družina hitrih in drznih se znajde pred največjo preizkušnjo do sedaj, ki jo mora za povrhu razrešiti še brez svojega vodje.

V osmem delu franšize Hitri in drzni, ki ga bo tokrat režiral F. Gary Gray (Zgodba o N.W.A.), se nam bo pridružila kopica znanih obrazov, saj se vračajo Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Dwayne “The Rock” Johnson in tudi Jason Statham, ki bo tokrat prisiljen sodelovati z “dobrimi fanti”. Največjo grožnjo bo predstavljala Charlize Theron, ki smo jo za volanom lahko videli že v predlanskem Pobesneli Max: Cesta besa,  v filmu pa naj bi se pojavila tudi britanska veteranka Helen Mirren.

Film prihaja na redni spored slovenskih kinematografov 13.4. in če gre soditi po preteklih letih, bo to eden bolje gledanih ameriških filmov leta v Sloveniji.

O avtorju

Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x