Eden najbolj kontroverznih “mainstream” filmov, ki jih bomo letos lahko videli, je predelava legendarnih Izganjalcev duhov. Zakaj kontroverznih, se sprašujete? Že tako občinstvo ni bilo prav navdušeno nad novicami o “remaku” filma, mnogi so se tudi obregnili ob popolnoma žensko ekipo, toda vrhunec je bil zagotovo prvi napovednik, ki je tudi najbolj negativno ocenjen filmski napovednik v zgodovini Youtuba. Se je trženjski ekipi v drugo uspelo rešiti?

chris hemwsworth, thor, izganjalke duhov, ghostbusters, 2016, Kristen Wiig, SNL, Paul Feig, komedija, zf, Ecto, Bill Murray, Dan Aykroyd, Melissa McCarthy

Dobra novica je ta, da napovednik ne pokaže skoraj ničesar novega, kar bi lahko dodatno razburilo občinstvo. Tudi mnogo “šal” iz prvega napovednika je mogoče ponovno videti tu. Malce več pa smo lahko v napovedniku videli Chrisa Hemswortha, ki bo pomagal ekipi kot tajnik. Še zmeraj pa nismo videli glavnega negativca filma, vendar je režiser Paul Feig razkril, da je navaden Newyorčan, ki želi nekaj stvari vrniti nazaj na naš svet. To se sliši kot potencialno nekaj zelo zanimivega, saj bi bilo v takem filmu osvežilno videti navadnega človeka kot zlikovca.

Novo ekipo izganjalk sestavljajo Melissa McCarthy (Vohunka, Dekliščina), Kristen Wiig (Dekliščina, Zoolander 2), Kate McKinnon in Leslie Jones. Poleg nove ekipe lahko pričakujemo tudi zelo kratke obiske igralcev iz originalnega filma: Billa Murraya, Dana Aykroyda, Sigourney Weaver, Ernija Hudsona in Anne Potts. Feig poudarja, da bo njihova vloga v filmu izjemno majhna in da se film osredotoča na novo generacijo izganjalcev duhov. Za režiserskim stolčkom sedi že omenjeni Feig, ki je za film spisal tudi scenarij, medtem ko je izid napovedan za 15. julij letos.

chris hemwsworth, thor, izganjalke duhov, ghostbusters, 2016, Kristen Wiig, SNL, Paul Feig, komedija, zf, Ecto, Bill Murray, Dan Aykroyd, Melissa McCarthy

O avtorju

Christoffer Larsson

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x