Leta 2003 je studio Pixar pokazal svetu, česa je zmožen s prisrčnim animiranim filmom Reševanje malega Nema. Film si je istega leta tudi prislužil oskarja za najboljši animirani film in še danes velja za enega izmed najboljših filmov v žanru. Ideja o nadaljevanju se vrti že od leta 2006, vendar šele danes smo dobili prvi krajši napovednik za prihajajoče nadaljevanje Pixarjeve uspešnice.

finding-dory

Zgodba Finding Dory se odvija šest mesecev za prvim filmom in naša najljubša ribica z amnezijo Dory dobi utrinek spomina o njeni izgubljeni družini. Ker je Dory bila v veliko pomoč pri reševanju malega Nema, se njegov oče Marlin počuti dolžnega, da ji pomaga pri iskanju njene družine. Albert Brooks ter Ellen DeGeneres bosta ponovno posodila glasove za Marlina ter Dory, preostala zasedba pa bo vključevala še druge zvezdnike kot so Idris Elba (Ognjeni obroč, Beasts of No Nation), Dominic West (Prvi maščevalec: Stotnik Amerika), Diane Keaton (trilogija Boter) ter Eugene Levy (Ameriška pita). Za režiserskim stolčkom bosta ponovno sedela Andrew Stanton ter Angus MacLane. Finding Dory ima napovedan izid za 26. avgust 2016.

O avtorju

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

0 0 votes
Ocena novice
Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x