Očitno se prihod novega filma Christopherja Nolana vztrajno približuje saj smo tekom tega tedna dobili prvi pravi napovednik, ki nam razkriva mnogo več od dražilnika, ki smo ga bili deležni v začetku avgusta. Novi Nolanov projekt v katerem se iz širin Medzvezdja premikamo na ožine severno francoskih (in dandanes tudi zahodno belgijskih) obal, bo med gledalce zajadral naslednje poletje in s sabo prinesel pretresljivo zgodbo pripravljeno po resničnih dogodkih, ki so se med drugo svetovno vojno odvijale tam.

Kot je videti v napovedniku bomo vrženi med življenja upanja oropanih vojakov, ki so čakali na prevoz na varno, ujeti med peneče se valove Severnega morja na eni in sovražnikovo približevajočo se vojsko na drugi strani. Kakšne travme in preizkušnje čakajo posameznike, ki se kot delček množice štiristo tisočih čakajočih znajdejo pod konstantnim pritiskom in napadi na kopnem in vodi.

Like nam bodo slikali že vsem dobro poznani Tom Hardy, Cillian Murphy, Kenneth Brannagh in Mark Rylance, ki jim bo v pomoč priskočila še ekipa mlajših igralcev, ki znajo v prihodnosti izkoristiti potencialno uspešnost Dunkirka za odskočni moment v svoji igralski karieri.

Dunkirk Christopher Nolan Tom Hardy

Tom Hardy utegne znova pristati vsaj med oskarjevskimi nominiranci, če že ne še kje višje

O avtorju

Nik Rus
Copy Writer

Človek tisočerih zanimanj in interesnih dejavnosti, ki si v svojem življenju z veseljem ogleda tudi kakšen film. Zaslug za veselje do pisanja pa ne pripisujem svoji srednješolski profesorici slovenščine.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x