Resnica je še zmeraj zunaj! Leta 1993 je za naše televizijske zaslone izšla serija Dosjeji X, ki je z devetimi sezonami in dvema filmoma dobila skozi čas kulten status. V seriji sta agenta FBI Fox Mulder (David Duchovny) ter Dana Scully (Gillian Anderson) raziskovala t.i. Dosjeje X, ki so predstavljali nerazrešene primere paranormalnega značaja. Oboževalci serije se lahko veselijo povratka serije, saj je 24. marca studio Fox dal zeleno luč originalnemu ustvarjalcu serije Chrisu Carterju, da ustvari miniserijo s šestimi epizodami, kjer bosta ponovno nastopila Duchovny ter Anderson v glavnih vlogah.

x-files-2016-images

David Duchovny ter Gillian Anderson kot Mulder ter Scully ponovno razrešujeta skrivnosti paranormalnega.

Danes je izšel prvi krajši napovednik ter promocijski video za ponovno vstajenje serije. Miniserija bo nadaljevala dogodke iz pretekle serije/filmov, vendar mnogo let kasneje. Tako Mulder kot Scullyeva se že dolgo nista videla, kar pomeni da bo njuno snidenje dolgo pričakovano tako za njiju, kot tudi za nas. Resnico boste imeli priložnost izvedeti od 24. januarja dalje.

O avtorju

Christoffer Larsson

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x