Leta 2014 smo dobili Ni je več, lani Sobo, letos pa je napovedana še ena predelava knjižne uspešnice, Dekle na vlaku (The Girl on the Train), z Emily Blunt v glavni vlogi. Resda se vsako leto srečujemo z adaptacijami raznih knjižnih del, a mnogi filmu napovedujejo podoben uspeh, kot sta ga doživela prej omenjena, ki sta pobrala tudi nekaj nominacij Akademije.

Zgodba se osredotoča na življenje Rachel Watson (Emily Blunt), ki se z vlakom vsakodnevno vozi na delo v New York, nekoč pa med vožnjo vidi nekaj groznega. Povrhu vsega je zaradi nedavne ločitve malce nestabilna, kar resničnost zgodbe postavi pod vprašaj. Premisa, ki se sliši kot ustvarjena za Davida Fincherja, žal ne bo režirana s strani tega režiserja. Toda to sploh ni slaba novica, saj se bo naloge lotil Tate Taylor, ki nam je prinesel izredno dobra Get on Up in Služkinje (The Help). Poleg Bluntove bomo v filmu videli še Haley Bennett (Ponoreli Henry), Luka Evansa (Drakula: Skrita zgodba), Justina Therouxa (Ameriški psiho) in Rebecco Ferguson (Misija: Nemogoče – Odpadniška nacija).

Film je napovedan za oktober in se s tem datumom najavlja tudi za sezono nagrad.

the girl on the train, dekle na vlaku, emily blunt, tate taylor,

O avtorju

Jure Konestabo
Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Pošlji komentar

avatar
  Subscribe  
Obvesti me