Že nekaj tednov vemo, da bo studio Fox na božični dan izdal novi napovednik za superherojski film Deadpool. Danes smo 25. decembra in smo vendarle dobili nov in krvav napovednik za najpopularnejšega Marvelovega antijunaka. Film nikakor ni namenjen mlajšemu občinstvu, saj lahko pričakujemo dosti kletvic, sekanja udov, krvavih strelskih obračunov in morda tudi nekaj golote. Če ste že siti superherojske formule studia Marvel/Disney, vas morebiti uspe Foxov Deadpool prepričati. Glede na to, da si filma, zaradi prekomernega nasilja, mlajši obiskovalci ne bodo mogli ogledati, je film že izgubil velik delež potencialnih gledalcev. Da so naredili zelo odrasel superherojski film, je bila zelo pogumna poteza studia in videli bomo, če se jim bo odločitev obrestovala. Po napovedniku sodeč so ustvarjalci odlično ujeli ton jezikavega Deadpoola, vključno z njegovo tendenco da nagovarja gledalce in da se zaveda, da je v filmu.

maxresdefault

O zgodbi smo več povedali, ko smo objavili prvi napovednik, vendar so ustvarjalci filma očitno popolnoma zanemarili dogajanja v filmu Možje X na začetku: Wolverine, kjer je Wade “Deadpool” Wilson imel manjšo vlogo, saj časovno se niti malo ne ujemata filma, glede na to da se bo novi film dogajal v sedanjosti (vendar nič hudega, saj je bil film zelo slab). Ryan Reynolds se je zelo potrudil, da je prepričal producente in studio, da bi ta film nastal in lahko smo sigurni, da tudi če film ne bo preveč dober, bo Reynolds odličen v vlogi Deadpoola. Ryanu Reynoldsu se bodo pridružili še Morena Baccarin (Domovina, Firefly), Gina Carano (Hitri in drzni 6), T.J. Miller (Silicijeva dolina, Kako izuriti svojega zmaja 2) ter Ed Skrein (Prenašalec: Nasledstvo). Film, ki ima napovedan izid za 12. februar 2016 bo režiral Tim Miller.

O avtorju

Christoffer Larsson

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x