Eden težje pričakovanih filmov letošnjega leta je zagotovo nadaljevanje Deadpoola, presenetljivega finančnega hita iz leta 2016, kjer je enega najslavnejših stripovskih antijunakov (že drugič) upodobil Ryan Reynolds.

Kot se za nadaljevanje spodobi, je tudi Deadpool razširil svojo igralsko zasedbo, saj bo protagonist dobil partnerja. To bo Cable, mutant iz prihodnosti, ki ga bo upodobil Josh Brolin. V najnovejšem napovedniku je fokus ravno na njem, saj prvič tudi vidimo njegov izgled v filmu. Ne manjka seveda strupenih puščic, usmerjenih proti drugim stripovskim franšizam, saj se Deadpool mimogrede ponorčuje iz računalniško odstranjenih brkov Supermana iz lanske Lige pravičnih (Justice League). Vlogo Cablea si je želela množica igralskih veteranov in mediji so omenjali Rusella Crowa, Rona Perlmana, Mela Gibsona itd., zaradi nje pa je prišlo tudi do spora med prvotnim režiserjem Timom Millerjem, ki je režiral prvi del, in Ryanom Reynoldsom. Slednje je pripeljalo tudi do njegove zamenjave, saj je film tako režiral David Leitch, ki se nam je lani predstavil z Atomsko blondinko (Atomic Blonde).

Ali bo Deadpool spet zadetek v polno ustvarjalcev bomo lahko videli že letos maja, čeprav mnogi pogrešajo februarski termin prvega filma, ko so svojo boljšo polovico prepustili enemu od filmov Petdeset odtenkov sive, sami pa si v sosednji dvorani ogledali stripovskega junaka.

O avtorju

Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

0 0 votes
Ocena novice
Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x