Pri Filmstartu se držimo svojih obljub in videti je, da enako velja tudi za Netflix. Včeraj je izšel drugi napovednik za prihajajočo sezono uspešne Marvelove serije Daredevil. Običajno se ti med seboj ne razlikujejo preveč, vendar tokrat tega ne moremo reči. Po novem napovedniku sodeč se Daredevil ne bo ukvarjal samo z “vigilantom” Frankom Castlom oz. Maščevalcem, ampak tudi z japonsko kriminalno združbo Yakuza. Pri tem mu bo pomagala njegova bivša ljubezen Elektra Natchios, ki jo igra Elodie Yung (G. I. Joe: Maščevanje, Dekle z zmajskim tatujem). Elektra ima zagotovo tudi svoj skriven načrt, saj dela za skrivnostno organizacijo, imenovano Roka. Za Roko smo izvedeli že v prvi sezoni, ko so predstavili Murdockovega slepega mojstra Sticka.

daredevil, marvel, elektra, punisher, maščevalec, netflix, superhero, superheroji, akcija, drama, Charlie Cox, Jon Bernthal

Elodie Yung kot Elektra Natchios.

Poleg akcije lahko pričakujemo tudi veliko drame. V prvi sezoni je Murdockov odvetniški partner Foggy Nelson izvedel, da njegov prijatelj kot Daredevil ponoči pretepa kriminalce. Videti je, da je Nelson še v fazi sprejemanja te novice in vprašanje je, ali bo to sploh hotel sprejeti. Tudi zdravnica Clair Temple (Rosario Dawson) ni več zadovoljna z delom Daredevila (mogoče je počasi sita, da venomer pomaga superjunakom?). Še zmeraj pa nismo videli VIP negativca prejšnje sezone Wilsona Fiska. Vincent D’Onofrio, ki igra Fiska, zaenkrat na portalu IMDb ni označen kot vključen v kakšno epizodo nove sezone Daredevila, ampak, če nas je Igra prestolov kaj naučila, potem temu ne gre vedno zaupati.

daredevil, marvel, elektra, punisher, maščevalec, netflix, superhero, superheroji, akcija, drama, Charlie Cox, Jon Bernthal

Jon Bernthal kot Frank Castle oz. Maščevalec.

Kot že vemo, se je zasedbi letos pridružil tudi Jon Bernthal (Volk z Wall Streeta, Bes, Sicario), ki bo igral Maščevalca (uraden prevod za The Punisherja). Maščevalec bo v sezoni očitno le del zgodbe, morda pa se bosta zgodbi Elektre in Maščevalca na neki točki med seboj povezali. Jona Bernthala bomo morda lahko videli v njegovi lastni Netflixovi seriji o Maščevalcu, saj je producente serije s svojo predstavo navdušil (in verjamemo, da bo tudi nas). Izid celotne serije, v enem kosu, je napovedan za 18. marec. Na Netflixu.

O avtorju

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

0 0 votes
Ocena novice
Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x