Še preden si bo zvezdnik Will Smith nadel kostum plačanca Deadshota v Suicide Squad, ga bomo lahko videli v boju zoper možganske poškodbe v ameriškem nogometu. Smith bo nastopil v vlogi dr. Benneta Omaluja, ki je bil eden prvih, ki je odkril fizične posledice, tega fizično zahtevnega športa. Poleg njega bomo lahko v filmu videli tudi njegovega soigralca iz Suicide Squad Adewala Akinnuoye-Agbajeja (Lost) ter še nekatera bolj znana imena kot so Luke Wilson (Old School, Idiocracy), Alec Baldwin (Mission: Impossible – Rogue Nation, The Hunt for Red October) in Davida Morsa (The Rock, The Negotiatior), ki se je med drugim pojavil tudi v drugi sezoni Pravega detektiva.

Film bo premierno predvajan v ZDA 25. decembra. Sicer pa je Smith v prihodnjih letih polno zaposlen, saj se ga poleg že omenjenega poskusa v stripovskih vodah nekaj dramskih filmov, povezuje tudi z nadaljevanji franšize Podli Fantje (Bad Boys).

acda60805f752ba6bf094502568121c63811b538

O avtorju

Jure Konestabo
Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
1 Komentar
najstarejše
novo najbolj všečkano
trackback

[…] v New Yorku leta 1974. Naj omenimo, da so za božični dan sicer še vedno napovedani Concussion z Willom Smithom, komedija Daddy’s Home z Markom Wahlbergom in Willom Ferrellom, Joy, kjer […]

1
0
()
x