Svetovni splet je presenetil prvi krajši napovednik za nadaljevanje kultnega Iztrebljevalca (Blade Runner), znanstvenofantastičnega filma Ridleyja Scotta, ki pa ga bo tokrat režiral eden najbolj vročih režiserjev Denis Villeneuve, ki je letos mnoge navdušil z žanrsko sorodnim Prihodom (Arrival).

Tokrat bomo v glavni vlogi videli Ryana Goslinga, ki se je po krajšem predahu ponovno vrnil v igralske vode in je kot kaže trenutno v izjemni formi, saj so njegovi zadnji trije filmi Velika poteza (The Big Short), Prava fanta (The Nice Guys) in Dežela La La (La La Land) izjemno priljubljeni pri kritikih, medtem ko ima zadnji tudi velike možnosti za zmago na prihajajočih oskarjih. Za nadaljevanje pa se tudi vrača Harrison Ford, ki bo zopet upodobil Ricka Deckarda, za katerega še sedaj ne vemo ali je replikant ali človek. Poleg omenjenih bomo v filmu lahko še spremljali Jareda Leta, Robin Wright, Barkhada Abdija in Davida Bautisto.

Tokratni film naj bi se dogajal trideset let po dogodkih iz predhodnika in bo spremljal losangeleškega policista K-ja (Ryan Gosling), ki mora razrešiti skrivnost, ki utegne ostanek civilizacije spremeniti v kaos. Ključ do rešitve pa je tudi v iskanju Ricka Deckarda (Harrison Ford), ki je pred tridesetimi leti skrivnostno izginil. Film ima premiero napovedano za oktober prihodnje leto in po napovedniku sodeč nas takrat čaka eden izmed filmskih vrhuncev leta.

Od leve proti desni: Denis Villeneuve, Ridley Scott, Harrison Ford in Ryan Gosling.

Od leve proti desni: Denis Villeneuve, Ridley Scott, Harrison Ford in Ryan Gosling.

O avtorju

Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

0 0 votes
Ocena novice
Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x