Soočen z novo generacijo dirkalnih avtomobilov, hitrih kot plamen, je legendarni Strela McQueen nenadoma izločen iz športa, ki ga obožuje. Da bi se vrnil v igro, bo potreboval pomoč revne mlade tehničarke z lastnim planom za zmago in nekaj nepričakovanih preobratov. Srce šampiona bo testirano na največji stezi za Pistonov pokal, kjer bo dokazal, da številka 95 še ni za odpis!

Po enajstih letih od prvega dela, ki je začrtal pot franšizi, sta Disney in Pixar objavila nov napovednik za tretji del uspešnega celovečernega animiranega filma Avtomobili 3. V njem lahko vidimo kar nekaj zanimivih dirkaških kadrov, ki se jih zagotovo ne bi sramovali niti v katerem izmed delov franšize Hitri in drzni. Poleg že ogledanega LEGO Batmana, je zaenkrat tole eden redkih animiranih izdelkov izpod prstov visoko proračunskih studiev za katere imamo v letošnjem letu vsaj malce povišana pričakovanja.

Pri ustvarjanju so s posojanjem glasov v večini pomembnejših likov sodelovali isti igralci kot že v prejšnjih delih. Do spremembe je prišlo na režiserskem stolčku, na katerega se bo zavihtel Brian Fee. To bo njegov prvi projekt pri katerem bo delal v tej vlogi, je pa v preteklosti že sodeloval pri obeh predhodnicah aktualnega projekta, na futuristični vesoljščini Wall-E, francoski kuharščini Ratatouie in še mnogih drugih. Težko pričakovana animirana akcijska komedija prihaja v slovenske kinematografe 15. junija 2017.

O avtorju

Nik Rus
Copy Writer

Človek tisočerih zanimanj in interesnih dejavnosti, ki si v svojem življenju z veseljem ogleda tudi kakšen film. Zaslug za veselje do pisanja pa ne pripisujem svoji srednješolski profesorici slovenščine.

Podobni prispevki

Pošlji komentar

avatar
  Subscribe  
Obvesti me