O filmu smo pisali že večkrat, toda sedaj je na svetovni splet končno prišel tudi prvi napovednik.  Assassin’s Creed bo drugi v vrsti filmov, osnovanih na videoigricah, ki jih bomo lahko videli letos, in glede na to, da gre za adaptacije, ki imajo, kar se tiče kvalitete, daleč najslabšo zgodovino, bo res zanimivo videti, če lahko omenjeni skupaj z Warcraftom krivuljo uspešnosti obrne navzgor.

Ekipa je vsekakor obetavna, saj bomo v glavni vlogi videli dvakratnega nominiranca za oskarja, Michaela Fassbenderja, poleg njega pa bodo nastopili še Marion Cotillard, Brendan Gleeson in Jeremy Irons. To bo tudi ponovno snidenje trojice Fassbender – Cotillard – Kurzel (režiser), ki je sodelovala že pri lanskem Macbethu. Zgodba bo spremljala skrivnostnega Calluma Lyncha, ki se s pomočjo naprave Animus odpravi v preteklost, v telo svojega prednika Aguilarja, ki prebiva v času španske inkvizicije. Kot rečeno, gre za povsem originalno zgodbo, ki še ni bila videna v nobeni izmed iger, toda še vedno obstajajo možnosti za epizodno vlogo katerega izmed likov, ki smo jih imeli možnost upravljati v igrah. V napovedniku lahko vidimo nekaj odlično posnetih kadrov in kot kaže, bo film ostal v duhu igre, saj se nam obeta kopica kaskaderskih podvigov plezanja in skokov z višin. Okrcati velja le marketinško ekipo, ki je v napovednik vstavila zelo neprimerno pesem, ki nekako ne sovpada z akcijskim filmom, ki se odvija pol tisočletja nazaj.

Premiera je napovedana za december in film bo imel veliko konkurenco v najnovejši izdaji Vojne zvezd, ki se nam bo ravno tako predstavila v tem mesecu. Pri Ubisoftu so sicer že napovedali nadaljevanje, trenutno pa še ni jasno, kako je z razvojem adaptacije videoigre Splinter Cell s Tomom Hardyjem v glavni vlogi, ki je bila tudi napovedana s strani studia. Zagotovo bo veliko odvisno od uspeha njihovega prvega filma.

assassin's creed, morilci, templarji, jeremy irons, marion cotillard, videogame, igrica, Ubisoft, michael fassbender, justin kurzel, vladimir bartol

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x