Tudi letos bo studio Marvel izdal kar tri filme. Prvi med njimi bo Črni Panter, ki na velika platna prihaja že februarja, nato bomo maja gledali Brezmejno vojno, za julij pa je napovedano tudi nadaljevanje Ant-Mana, ki je včeraj dobilo prvi napovednik.

Prvi del je prikazal zgodbo o izvoru najmanjšega Marvelovega junaka in se je spopadal z mnogimi predprodukcijskimi težavami, saj je od režije odstopil Edgar Wright (Voznik), toda njegovo nadaljevanje kot kaže nima teh težav. Poleg igralcev Paula Rudda, Michaela Douglasa in Evangeline Lilly se vrača tudi režiser Peyton Reed, ki bo tokrat poizkusil predstaviti tudi lik Ose (Wasp), ki si je prislužila mesto ob junaku prvega filma. Novejšo verzijo lika bo tako upodobila Lillyjeva, medtem ko bomo spoznali tudi prvo verzijo lika v obliki njene mame Janet van Dyne, ki jo bo upodobila veteranka Michelle Pfeifer.

Prvi film sicer velja za enega šibkejših v Marvelovem opusu in zanimivo je, da so se pri studiu odločili nadaljevati franšizo. Kot kaže imajo zaupanje v svoje oboževalce, da se bodo ti kljub manjšemu zanimanju za junaka, prikazali v kinodvoranah, svoje pa zna dodelati tudi predstavitev ene redkih predstavnic ženskega spola v franšizi, ki posedujejo tudi junaške prvine, saj je do sedaj ta čast pripadala le Scarlett Johansson, medtem ko Captain Marvel z Brie Larson v glavni vlogi prihaja šele leta 2019. Naj spomnimo, da je Marvelov konkurent DC lani žel uspehe s Čudežno žensko in kot kaže se tudi pri Marvelu zavedajo, da je velik potencial tudi v ženskem delu občinstva.

O avtorju

Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x