Še ta teden bo slovenske kinematografe obiskal s svojim novim filmom Mumija (The Mummy), toda to ne bo edini letošnji film za filmskega superzvezdnika Toma Cruisa. Za spremembo se bo izognil žanru akcijskega filma, saj bo nastopil v biografiji Barry Seal: Tihotapec (American Made), ki na velika platna prihaja jeseni.

V njej bo upodobil ameriškega pilota Barryja Seala, ki je kot sodelavec Cie prevažal kokain za slavnega Pabla Escobarja. Film bo upodobil celotno Sealovo kariero, ki zajema vse od vzornega pilota, do slovesa enega najboljših tihotapcev na svetu. Film bo režiral Doug Liman, ki je s Cruisom sodeloval že v precej prezrtem Na robu jutrišnjega dne (Edge of Tomorrow, 2014), gre pa tudi za režiserja prvega v seriji filmov o Jasonu Bournu.

To pa ne bo edini pilotski podvig Cruisa v bližnji prihodnosti, saj je uradno potrdil snemanje nadaljevanja legendarnega Top Guna, ki naj bi tokrat nosil podnaslov Maverick in naj bi na velika platna prišel leta 2019.

 

O avtorju

Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

0 0 votes
Ocena novice
Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x