Pri studiu WB imajo očitno zelo radi Bena Afflecka. Novi Batman, oziroma “Batfleck”, bo po polemičnem Batman proti Supermanu: Zora pravice in prihajajočem Odredu odpisanih nastopil tudi v trilerju Računovodja (The Accountant). V filmu bo igral Christiana Wolffa, računovodjo z izjemno visokim IQ-jem in slabimi družbenimi spretnostmi. Njegovo delo pride pod vprašaj, ko mlada začetniška računovodkinja odkrije, da ima Wolff povezavo s kriminalno združbo. Njegovo početje začne preiskovati tudi zvezni detektiv Ray King, ki bo geniju predstavljal trn v peti.

ben affleck, batman, wb, john lithgow, j.k. simmons, warrior, the accountant, 2016, anna kendrick, jon bernthal, gavin o'connor, triler, drama

Film režira Gavin O’Connor, ki je najbolj poznan kot režiser in scenarist zelo podcenjene športne drame Bojevnik (Warrior)v kateri sta se odtujena brata, ki ju igrata Joel Edgerton in Tom Hardy, pomerila na MMA turnirju. Film je poln zvezdniških imen, saj bodo poleg Afflecka nastopili tudi Anna Kendrick, J. K. Simmons, Alison Wright, John Lithgow in John Bernthal. Po napovednikih sodeč naj bi slednji imel vlogo negativca. Scenarij za film je spisal Bill Dubuque, ki je pred tem spisal scenarij za Sodnika, ki je bil med kritiki dobro sprejet. Odlična zvezdniška zasedba, preizkušena režiser in scenarist ter zanimiva zgodba dajejo upanje za dober jesenski triler. Če bo temu res tako, pa bomo v kinodvoranah izvedeli 4. novembra letos.

O avtorju

Christoffer Larsson

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
1 Komentar
najstarejše
novo najbolj všečkano
andrej
andrej
4 leta nazaj

Pri kriminalni združbi.

1
0
()
x