Na naši strani so pretežno novic o novih nadaljevanjih že obstoječih filmov. Žal je to velik trend v Hollywoodu in si podobne novice lahko preberemo tudi na drugih portalih. Toda včeraj je v javnost prišla novica, da bo letošnja skrita uspešnica Kingsman: Tajna Služba (Kingsman: The Secret Service) dobila tudi drugi del in tega nadaljevanja se dejansko lahko veselimo.

Prvi del del je bil izjemno originalen izdelek in tudi eden najbolj pogumnih filmov v zadnjih letih. Ves humor in nasilje, ki ga film vsebuje je nekaj kar redko vidimo s strani velikih studijev in si nekaj podobnega privošči le Tarantino. Slavna igralska zasedba filma je dejansko opravila svoje delo in ni le pobrala čeka za sodelovanje. Poudariti je treba, da je film na zemljevid postavil mladega igralca Tarona Egertona, ki utegne imeti še zelo uspešno kariero.

Nadaljevanje se bo najverjetneje osredotočalo na agenta Eggsyja (Taron Egerton) in njegovo sodelavko Roxy. Upamo, da bomo lahko zopet videli dobrega antagonista kar je Samuel L. Jackson zagotovo bil. Bo pa zanimivo videti, če bo režijo zopet prevzel Matthew Vaughn, ki se je dosedaj kar uspešno izogibal nadaljevanj (Kick Ass, X-Men franšiza).

Sicer pa za vse zveste bralce pripravljamo tudi recenzijo filma in o njem bomo tudi na kratko spregovorili v prihajajočem Kinostopu.

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x