Kar se je ugibalo že nekaj časa, je danes postalo dejstvo. S štirimi grammyji okronani Sam Smith je tudi uradno potrjen kot izvajalec naslovne pesmi za najnovejši film o Jamesu Bondu, ki v kinematografe prihaja konec oktobra. Poleg njega se je kot morebitnega izvajalca omenjalo še Ellie Goulding, Lano Del Rey, Eda Sheerana, Adele, Lorde, Noela Gallagherja in skupino Radiohead. Mladi angleški pevec je val ugibanj in navdušenja podkrepil že včeraj, ko je na svojem Twitter profilu objavil fotografijo prstana s simbolom kriminalne organizacije Spectre, navdušencem 007 franšize znane že dalj časa. Smith je pesem posnel januarja, pod njeno besedilo pa se je podpisal kot soavtor. Po letu 1965 je to prva naslovna Bondova pesem, ki jo bo odpel britanski izvajalec. “Writing’s on the Wall” bo uradno izdana 25. septembra.

ss

O avtorju

Copy Editor & Copy Writer

Obožujem dobre filme. O njih zelo rad debatiram, zato se me je v bolj "laičnih" krogih prijel sloves filmskega poznavalca in filmofila. Prijatelji me radi vprašajo, kateri film jim priporočam. Zaradi omenjenega in zaradi dejstva, da pisanje spodbuja razmišljanje, sem se pridružil ekipi Filmstart. Ko ne gledam filmov, sem sicer sveže pečeni zdravnik, ker pa ta poklic za razliko od filma domišljiji ne pušča ravno odprte poti, je projekt Filmstart zame toliko bolj dobrodošel.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
1 Komentar
najstarejše
novo najbolj všečkano
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Dobili smo še zadnji napovednik za enega najbolj pričakovanih filmov leta in sicer za najnovejši film o tajnem agentu Jamesu Bondu z naslovom Spectre. Režijo bo znova prevzel Sam Mendes, ki bo prvi režiser po dolgih letih z dvema zaporednima bondiadama. Napovednik sicer ne razkrije veliko. Znova vidimo glavnega antagonista Hans Oberlanderja, ki ga bo upodobil oskarjevec Christoph Waltz in tudi novo Bondovo dekle, Leo Seydoux, ki se nam bo predstavila kot Madeleine Swann. Kot se za bondiado spodobi so film snemali na lokacijah kot so Mexico City in avstrijski Soelden, medtem ko bo uvodno pesem izvajal pevec Sam Smith. […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x