Kot smo že navajeni v zadnjih letih Hollywood navdušeno secira in obuja že obstoječe franšize ali pa se loteva neštetih remakov ter rebootov. Naslednji film, ki se ga bodo lotili je kultni Iztrebljevalec (Blade Runner) iz leta 1982. Film režiserja Ridleya Scotta je imel v glavni vlogi Harrisona Forda, ki je upodobil Ricka Deckarda, lovca na takoimenovane replikante, robote s človeškim videzom in navadami, ki so pobegnili nazaj na Zemljo ter se uprli svojim stvarnikom.

Tokrat nam ustvarjalci pripravljajo nadaljevanje v katerem bo znova zaigral Harrison Ford, toda legendarni Ridley Scott bo tokrat le producent (glede na zadnje njegove podvige si lahko kar malce oddahnemo). Tako bo režiserski stolček pripadel Kanadčanu Dennisu Villeneuvu, ki nam je znan iz kritiško izjemno hvaljenih filmov Ujetniki (The Prisoners) ter Sovražnik (Enemy). Film je sicer še v razvoju, tako da trenutno nima napovedanega datuma izzida. Sicer pa bomo lahko Harrisona Forda letos spremljali še v eni izmed njegovih legendarnih vlog, saj se vrača kot Han Solo v prihajajočem nadaljevanju Vojne zvezd (Star Wars: The Force Awakens).

prenos

 

O avtorju

Jure Konestabo
Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x