Tom Cruise se že petič vrača v Misiji nemogoče franšizi, kot tajni agent Ethan Hunt. Lansko leto nas je 52. letni akcijski igralec navdušil s filmom Na robu jutrišnjega dne in po novem napovedniku sodeč, nas čaka še en napet akcijski film. Tudi tokrat, Cruise ne bo potreboval kaskaderja za bolj vratolomne prizore, kar je zelo pohvalno, glede na to, da je v četrtem delu v Dubaju plezal po najvišji zgradbi na svetu.

Uradna zgodba sicer še ni znana, vendar smo v prejšnjem članku že napisali, da se vračata igralca Simon Pegg ter Jeremy Renner, ki sta sodelovala tudi v prejšnjem filmu. Bolj presenetljiva je pa vrnitev igralca Vinga Rhamesa, ki je v prvih treh filmih igral hekerja Lutherja Stickella. Vlogo anatagonista bo prevzel igralec Sean Harris, zasedbi se pa bo v še neznani vlogi pridružil tudi Alec Baldwin.

Jeremy Renner, Tom Cruise, Simon Pegg og Ving Rhames under innspillingen av Mission- Impossible 5

Film je bil prvotno načrtovan za decembrski izid, vendar so ga zaradi prehude konkurence, ki jo bo takrat vsem filmom predstavljal Vojna zvezd: Prebujenje sile, uradno premaknili izid filma na 31. julij.

Subscribe
Obvesti me
guest
1 Komentar
najstarejše
novo najbolj všečkano
trackback

[…] vrača z novo izvedbo njegove pribljubljene franšize Misija: Nemogoče s tokratnim podnaslovom Odpadniška nacija. Zaenkrat so kritike navse vzpodbudne in po mnenju marsikoga je to najboljša Misija dosedaj. Toda […]

1
0
()
x