Z zlatim globusom nominirani igralec Michael Keaton, ki smo ga lahko na zadnje videli v filmu Birdman, se pogaja z Universal Studios za vlogo v filmu Kong: Skull Island. Keaton se bo tako pridružil igralski zasedbi, ki jo sestavljata še Tom Hiddleston ter JK Simmons.

skull-island-cast

Film se bo osredotočal na skrivnosti in nevarnosti džungle, kjer je rezidenco imela titularna velikanska gorila King Kong. Zgodba naj bi potekala izključno samo na otoku in ne v New Yorku tako kot je bilo v preteklih filmih, saj sta tako studio kot režiser prihajajočega filma, Jordan Vogt-Roberts, povedala da je zgodba o King Kongu v ameriški metropoli bila že prevečkrat prikazana na velikih platnih in da je potreben svež pristop. Film ima napovedan izid za 10. marec 2017.

O avtorju

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

0 0 votes
Ocena novice
Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x