Novico je potrdil kar igralec sam. K Bournovi franšizi se ravno tako vrača režiser Paul Greengrass. Zanimivo je, da sta oba glavna akterja zatrjevala, da se ne bosta vračala k franšizi oz. Damon je rekel, da se vrne le v primeru povratka Greengrassa. Prav gotovo je k vrnitvi Damona botrovala njegova nič kaj preveč uspešna kariera v zadnjih letih. Dejstvo je, da marsikateri film v katerem je nastopal ni bil kaj prida uspešen, kaj šele da bi se približal uspehu Bournovih filmov. Zaenkrat še ni znano ali bo v filmu tudi nastopal novi (in precej slabše sprejeti) obraz Bournove franšize Jeremy Renner. Snemanje se naj bi začelo v letu 2015, medtem ko naj bi film prišel v kinematografe leta 2016.

dd

O avtorju

Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

0 0 votes
Ocena novice
Subscribe
Obvesti me
guest
1 Komentar
najstarejše
novo najbolj všečkano
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] smo že pred časom poročali se bo igralec Matt Damon vrnil k svoje morebiti najbolj znani vlogi, saj bo ponovno združil moči […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x