V akcijski komediji Masterminds, katera temelji na resničnih dogodkih in je plod režiserja Jareda Hessa (Napoleon Dynamite; Nacho Libre), David Ghantt (Zach Galifianakis) odkrije pravi pomen pustolovščine, kateri preseže vse njegove najbolj divje sanje.

David je preprost človek ujet v svojem monotonem življenju. Dan za dnem vozi oklepno vozilo, v katerem se nahajajo milijoni dolarjev drugih ljudi, brez izhoda na vidiku. Edini kanček vznemirjenja v njegovem monotonem življenju, je spogledovanje s sodelavko Kelly Campbell (Kristen Wiig), ki ga kaj kmalu zvabi v spletko njegovega življenja.

Skupaj s skupino nespametnih kriminalcev, ki jih vodi Steve Chambers (Owen Wilson), in totalno nesmiselnim roparskim načrtom, Davidu uspe nemogoče in odkoraka s 17. milijoni dolarjev v gotovini… problem pa nastane, ko denar izroči svojim pajdašem, ki izkoristijo priložnost in krivdo zvalijo nanj.

Medtem ko skupina banditov zapravlja denar za razkošne in absurdne luksuzne predmete, za sabo pušča drobno sled dokazov. David, ki pa je zdaj na begu in pod velikim pritiskom, se mora izogibati avtoritetam in zelo zabavnemu ”hitmanu” Mikeu McKinneyu (Jason Sudeikis), ter poskusiti vrniti udarec tistim, katerim je najbolj zaupal.

Trenutno še film nima uradnega datuma izdaje, lahko pa ga pričakujemo zelo kmalu.

a581aa7e_Masterminds_TeaserPoster.xxxlarge_2x

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x