Odred odpisanih (Suicide Squad) bo v kinodvoranah šele čez nekaj mesecev, vendar je Margot Robbie navdušila vodilne ljudi v Warner Bros. in kot kaže dobila svoj lasten film o Harley Quinn. Podobno novico smo lahko zasledili tudi v zvezi z Affleckovim Batmanom, ki je bil zlahka najboljša stvar v Batmanu proti Supermanu: Zori praviceNovici ni težko verjeti, saj je igralka s svojo uprizoritivijo Batmanove klasične nasprotnice že v napovednikih očarala.

birds of prey, batgirl, batman, margot robbie, harley quinn, joker, suicide squad, DC, stripi, marvel, odred odpisanih, 2016, akcija, oracle, hawkgirl, catwoman

Margot Robbie je k raziskovanju lika vložila veliko časa – njen izvor, motivacija in karakter v stripih. Vendar naj film ne bi sledil samo Jokerjevi prelestni asistentki. Po virih sodeč naj bi vključeval več ženskih likov iz DC-jevih stripov in ti naj bi bili iz obeh strani zakona. Morda pa lahko pričakujemo ponovno uprizoritev Batgirl, ki je nismo videli že od filmske polomije, ki sliši na ime Batman in Robin iz leta 1999. Ženskih kandidatk v DC-jevem svetu ne manjka, tu lahko vidimo t.i. Ptice plenilke (ki vključujejo razne superjunakinje, kot sta Hawkgirl in Black Canary), Strupeno Ivy, Catwoman in mnoge druge.

Vsebina filma pa za zdaj ostaja samo špekulacija in potrebno bo počakati do premiere Odreda odpisanih, preden se Warner Bros in DC odločita razkriti več informacij o solo filmu Harley Quinn. Tretji DC-jev film bo svetovno premiero doživel v začetku avgusta in je delo režiserja ter scenarista Davida Ayerja, ki je pred tem ustvaril uspešnice kot sta Zadnji obhod in Bes.

birds of prey, batgirl, batman, margot robbie, harley quinn, joker, suicide squad, DC, stripi, marvel, odred odpisanih, 2016, akcija, oracle, hawkgirl, catwoman

O avtorju

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

0 0 votes
Ocena novice
Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x