Arnold Schwarzenneger, ena največjih filmskih zvezd vseh časov, resnici na ljubo po svojem povratku v svet filmov še ni uspel dosežti slave katero je imel preden je zasedel guvernerski stolček. Letos ga bomo med drugim videli v novem Terminatorju, ki je njegova najbolj znana vloga, toda včeraj je izšel prvi napovednik za dramo Maggie, ki nam utegne Arnieja predstaviti v povsem drugačni luči kot dosedaj.

Film je postavljen v svet apokalipse zombijev, toda napovednik je nakazal povsem drugačen ton, kot smo ga vajeni v zgodbah s podobno tematiko. Schwarzenneger bo zaigral v vlogi skrbečega očeta, katerega hčerka (Abigail Breslin) se okuži s smrtonosnim virusom, ki jo počasi spreminja v hodečo grozoto. Sicer je proračun filma izredno majhen za Schwarzennegerjeve razmere (8 miljonov dolarjev), tako da bo izredno zanimivo videti kako se bo legendarni akcijski junak znašel v tem manjšem filmu.

Premiera je napovedana za 22 maj in zaenkrat še nimamo podatka, če bomo film lahko videli tudi v Sloveniji.

arnold-schwarzenegger

O avtorju

Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

0 0 votes
Ocena novice
Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x