Ooga-Chaka Ooga-Ooga Ooga-Chaka Ooga-Ooga Ooga-Chaka! Se veselite nadaljevanja Marvelove filmske uspešnice Varuhi galaksije? Če je vaš odgovor pritrdilen, imamo za vas nekaj novih informacij! Režiser prvega filma in tudi prihajajočega nadaljevanja, James Gunn, je včeraj uradno naznanil začetek snemanja in oboževalcem pokazal prvo “dražilno” sliko. Na njej vidimo originalno ekipo junakov, ki jo sestavljajo Peter Quill/Star-Lord, Gamora, Raketa, Drax in Groot (ki je še zmeraj iste velikosti, kot na koncu prvega filma).

Druga, vendar morebiti celo večja informacija, je novi dodatek k zasedbi. Včeraj so potrdili, da bo v filmu nastopil Kurt Russell. Kakšna bo njegova vloga v zgodbi, zaenkrat še ni znano. Ker bo nadaljevanje zagotovo do neke mere raziskovalo skrivnost okrog Quillovega očeta, je velika verjetnost, da bo Russell prevzel ravno to. V stripih je Quillov oče J’son oziroma “Jason s Spartaxa”, ki je cesar imperija Spartoi, toda Gunn je med mnogimi intervjuji poudaril, da mu ta lik ni pretirano všeč, zato je malo verjetno, da ga bomo videli na velikih platnih. Druga možnost je, da bo Quillov oče Starfox oziroma “Eros s Titana”. Starfox v stripih sicer ni njegov oče, vendar, ker je brat velezlikovca Thanosa in v zgodbo ne prinese potrebe po predstavljanju novega imperija, je ta opcija bolj verjetna. Poleg Russella se bo zasedbi pridružila tudi igralka Pom Klementieff (Oldboy), ki bo potrjeno igrala vlogo superherojke Mantis.

282215

Bo Kurt Russell zaigral Star-Lordovega očeta?

Poleg originalne peterice junakov se vračajo še nekateri stranski liki iz prvega dela. Režiser je potrdil, da bomo na velikih platnih lahko ponovno spremljali Michaela Rookerja kot Yonduja, Karen Gillan kot Nebulo in Seana Gunna kot Kraglina. Za prva dva se tudi govori, da bosta postala nova člana Varuhov galaksije. Poleg odlične akcije lahko pričakujete še popolnoma novo glasbeno spremljavo, ki jo je režiser prikladno imenoval “Awesome Mix: Volume 2” Snemanje trenutno poteka v Pinewood Studios v Atlanti, ZDA. Film ima napovedan izid za 5. maj 2017, tj. eno leto pred izidom filma Avengers: Infinity War – Part 1

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x