Po zaslugi lanskega presenečenja John Wick je igralec Keanu Reeves zopet postal relevanten. Napovedano je nadaljevanje omenjenega filma, medtem ko se bo pa letos pojavil v grozljivki Knock Knock, ki govori sicer že o neštetokrat prežvečeni temi in sicer kaj se zgodi, če spustiš v svoj dom tujca.

Tokrat se bosta igralcu postavili po robu dve privlačni mladenki, ki ga s svojimi čari zapeljeta a nato tudi povsem zagrenita življenje. To bosta igralki Lorenza Izzo in Anna de Amas, ki resnici na ljubo nista ravno znani v filmski industriji.

Film bo režiral igralec in režiser Eli Roth, ki je najbolj znan po filmih kot so Hostel (Krvavi hostel) in Cabin Fever. Kot igralec se je občinstvu najbolj vtisnil v spomin kot član Neslavnih barab (Inglorious Basterds) kjer je bil najbolj zloglasni član enote Donnie Donowitz ali Medvedji žid (The Bear Jew).

Film bo izšel letos avgusta, bil pa je tudi predvajan na festivalu neodvisnega filma Sundance.

Eli Roth in Keanu Reeves

Eli Roth in Keanu Reaves

O avtorju

Jure Konestabo
Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x