Danes je udarila novica, da se je režiser Josh Trank odločil zapustiti filme Vojna zvezd: Antologija, kot so pri Disneyu poimenovali samostojne filme kot bo prihajajoči Rogue One. O nečem podobnem se je začelo šušljati že ko se Trank ni pojavil na veliki konvenciji v čast Vojne zvezd pred dvema tednoma, kjer so napovedali vse prihajajoče projekte in  občinstvu tudi pokazali novi napovednik. Sam film sicer še nima znane zgodbe, toda prve govorice so omenjale samostojno zgodbo o lovcu na glave Bobba Fettu.

Sicer ima Trank letos velik adut pred seboj kot režiser reboota Fantastičnih štirih in morda je ravno zaradi tega zapustil drugo franšizo, da se lahko posveti prvi. Je pa zanimivo, da naj bi okoli superherojskega filma se pojavilo ogromno težav že na snemanju in tudi sama oglaševalska kampanija je precej bleda, tako da bo zanimivo videti končni izdelek. Morda je tudi pri snovanju novega samostojnega filma prišlo do določenih težav in kreativnih razlik, tako da je bilo najbolje za vse sodelujoče, da se razidejo.

Josh Trank je sicer zaslovel s svojim prvencem Chronicle, ki je bil zelo dobro sprejet med občinstvom ter kritiki in je na zemljevid postavil igralca kot sta Dane DeHaan ter Michael B. Jordan, ki bo pod Trankovo taktirko zaigral tudi v že omenjenih Fantastičnih štirih.

chronicle-movie-image

O avtorju

Jure Konestabo
Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
1 Komentar
najstarejše
novo najbolj všečkano
trackback

[…] na posamezne like iz galaksije Vojne zvezd. Tako je pred časom iz filma o mladem Hanu Solu izstopil režiser Josh Trank (Fantastic Four, Chronicle), tako da je moral studio poiskati zamenjavo, ki jo je našel v dvojici […]

1
0
()
x