Trenutno ga, sicer za maksimalno deset minut, lahko vidite kot novega Jokerja v filmu Odred odpisanih, toda oskarjevec ima pred seboj že nov zveneči projekt. Pridružil se bo napovedanemu nadaljevanju kultnega znanstvenofantastičnega filma Iztrebljevalec (Blade Runner), ki bo izšel oktobra 2017.

Zaenkrat so podrobnosti o njegovi vlogi še neznane, toda ne bi se čudili, če bi bil 44-letnik kateri od replikantov, ki bi se morebiti pojavili v filmu. Glavna vloga bo sicer pripadla Ryanu Goslingu, družbo pa jima bo delal še povratnik Harrison Ford, ki bo zopet upodobil lik Ricka Deckarda in tako po Indiani Jonesu ter Hanu Solu na stara leta obudil še eno izmed svojih najbolj znanih vlog. Med igralsko zasedbo lahko zasledimo še Robin Wright, ki trenutno blesti v seriji Hiša iz kart, Barkhada Abdija, ta je nase opozoril v Kapitanu Philipsu, Ano de Armas, katero ravnokar lahko vidite v komediji Vojni psi, in hrusta Davea Bautisto, ki se je uveljavil v Varuhih galaksije, videli pa smo ga lahko še v lanski bondiadi Spectre. O zgodbi trenutno ni znano nič, je pa zato tu zelo obetavna ekipa, ki bo stala za kamero. Režija bo pripadla Denisu Villeneuvu (Sicario, Arrival), za fotografijo bo skrbel legendarni Roger Deakins (Sicario, Skyfall), medtem ko je za scenarij poskrbel Michael Green (pripravlja tudi novega Osmega potnika). Režiser prvotnega filma Ridley Scott bo tokrat le producent, saj sam pripravlja nadaljevanje Prometeja, ki pa bo tokrat veliko bolj povezano z Osmim potnikom, kot je bilo to v primeru filma iz leta 2012.

Untitled Blade Runner Sequel

Koncept futurističnega Los Angelesa v novem Iztrebljevalcu.

Leto je zadnje tedne v medijih izredno pogosto ime, saj ga lahko zasledimo v povezavi s kontroverznostjo okoli Odreda odpisanih. Njegov lik Jokerja je bil velik del promocijskega materiala, toda v filmu smo ga lahko videli za vsega deset minut, v katerih pa tudi ni imel skorajda nikakršnega vpliva na zgodbo. Sam je priznal, da so posneli veliko več materiala, toda nato je bila večina le-tega v post-produkciji izrezana. Sedaj je tudi izjavil, da se počuti prevaranega, saj ob podobnih prvotnih načrtih sploh ne bi sprejel vloge. Kakšna bo njegova prihodnost v tej ikonični vlogi, je še vprašanje, toda zaenkrat je Leto vse prej kot zadovoljen z ravnanjem studia Warner Bros.

Ima pa igralec v prihodnosti še druge načrte, kot le sodelovati v visokoproračunskih spektaklih. Tako je v pred-produkciji že njegov naslednji film, ki trenutno nosi naslov The Outsider, kjer bo Leto upodobil bivšega vojaka, ki se v povojni Japonski infiltrira v zloglasno japonsko mafijo (Yakuza).

maxresdefault (2)

Z vlogo Jokerja se 44-letni Leto ni najbolj proslavil.

O avtorju

Jure Konestabo
Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x