Že od začetka snemanja naslednjega DC-jevega stripovskega filma, Odred odpisanih, krožijo govorice, s čim vse je igralec Jared Leto strašil svoje soigralce. Nobena skrivnost ni, da bo oskarjevec v filmu upodobil slavnega zlikovca Jokerja in tako nasledil Jacka Nicholsona ter Heatha Ledgerja. In kot vsak igralec, ima tudi on posebno tehniko, kako se pripraviti na vlogo.

Medtem ko se je Ledger, za svojo inkarnacijo Gothamskega klovna, za šest tednov zaprl v sobo in se povsem izoliral ter pripravljal na zahtevno vlogo, je Leto povzročal preglavice svojim soigralcem. Tekom snemanja jim je podarjal razna “darila” v obliki mrtvih svinj, živih podgan, čudaških pisem in nabojev. V zadnjem intervjuju je igralec razkril še nekaj radikalnejših prijemov v obliki podarjanja rabljenih kondomov, seks igračk ter “lepljivih” erotičnih revij. Najverjetneje se sprašujete, zakaj bi kdo kaj takega počel? Igralec je to obrazložil, kot ustvarjanje elementa presenečenja in podiranja zidov med njim ter ostalimi igralci. “Joker je nekdo, ki ne spoštuje osebnega prostora in mej,” je še dodal filmski in glasbeni zvezdnik.

Will Smith, ki bo v filmu igral morilca Deadshota, je potrdil govorice in priznal, da je Leto postal čisti Joker na snemanju. Adewale Akinnuoye-Agbaje je še dodal, da je Letu tako res uspelo ustvariti napetost med njimi in so podobno, kot v filmu stali na nasprotnih bregovih. Če je Letu ves ta šov uspel bomo še videli, toda nekaj je gotovo. Čevlji, ki jih je pustil Heath Ledger so ogromni. Odred odpisanih prihaja v Slovenijo avgusta, poleg Leta in Smitha, bodo v filmu nastopili še Margot Robbie, Joel Kinnaman, Jai Courtney, Cara Deleveigne in Viola Davis, medtem ko je za režijo in scenarij poskrbel David Ayer.

prenos

O avtorju

Jure Konestabo
Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Pošlji komentar

Komentirajte in ocenite novico!

Obvesti me
avatar
wpDiscuz

Ostanite redno obveščeni!

Prijavite se na e-novičke Filmstart in ostanite redno obveščeni o najnovejšem dogajanju v svetu filmov!

Uspešno ste se prijavili na naše E-novičke!