Sedaj tudi uradno. Disney je izbral igralca, ki se bo v enem izmed prihodnjih filmov preizkusil v vlogi mlajše verzije legendarnega Hana Sola. To je Alden Ehrenreich, ki je izredno navdušil tudi nas, v sicer precej medlem filmu Ave, Cezar!

26-letnik je tako ugnal nekaj mladih konkurentov, kot so Ansel Elghort, Jack Reynor in Taron Egerton. Sicer so se pojavljale govorice, da so imeli ustvarjalci na avdicijah in testih nemalo težav, saj kandidati niso našli ravnovesja med svojo karizmo in oponašanjem Harrisona Forda. Kot kaže, je to težavo najbolje uspelo rešiti Ehrenreichu, ki bo tako v glavni vlogi nastopil v prihajajoči samostojni zgodbi Vojne zvezd, režiserjev Christopherja Millerja in Phila Lorda. Zaenkrat sicer o filmu ni znano prav veliko, z izjemo dejstva, da bo bomo v njem lahko videli tudi Chewbacco. Scenarij bosta spisala stari znanec franšize Lawrence Kasdan (Imperij vrača udarec, Sila se prebuja) in njegov sin Joe Kasdan. Nekateri viri dodajajo, da naj bi se Ehrenreich letos pojavil tudi v Rogue One, prvem samostojnem filmu franšize.

Film o Hanu Solu je napovedan za maj leta 2018 in čeprav Disney zaenkrat glede franšize vleče dokaj dobre poteze, utegne biti to velika prelomna točka, saj ni malo oboževalcev, ki so mnenja, da je film nepotreben in da je vloga Harrisona Forda neponovljiva.

Aldena Ehrenreicha čaka težka naloga.

Aldena Ehrenreicha čaka težka naloga.

O avtorju

Jure Konestabo
Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x