Igralec Vin Diesel je potrdil, da bodo posneli še najmanj en film iz franšize Hitri in drzni. Osmi del je tako napovedan za 17. april 2017 in se že snema. Igralec samozavestno trdi, da bodo posneli najboljši film, kar ji je občinstvo kdaj videlo.

Sama novica niti ni kakšno veliko presenečenje, saj je franšiza izjemno donosna. Zadnji sedmi del je trenutno najbolj donosen film leta in je presegel že miljardo dolarjev zaslužka. Zanimivo bo videti kako se bodo ustvarjalci lotili vsega skupaj brez nadvse priljubljenega Paula Walkerja.

Zaenkrat še ni znano kdo vse bo zaigral v filmu, toda predvidevamo lahko, da se bo glavnina likov vrnila, govori pa se tudi o ponovni vključitvi Eve Mendes, ki je zaigrala v drugem delu te franšize. Verjamemo pa, da ne bo edina nova igralska pridobitev franšize, ki zelo rada dodaja slavna imena v svojo zasedbo.

fast_and_furious_6_banner

O avtorju

Jure Konestabo
Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x