Kot kaže bo še ena zadnja vožnja se podaljšala na kar tri prihajajoče dele o Dominicu Torretu in kompaniji. Igralec Vin Diesel je namreč sporočil, da ima franšiza v načrtu še tri nova nadaljevanja. Obenem se je igralec zahvalil studiu Universal za zaupanje in možnost, da lahko uresniči vizijo, kako bi se priljubljena serija filmov lahko končala. Diesel, ki je tudi producent franšize naj bi imel tako velik kreativni nadzor nad nadaljnim potekom zgodbe.

Toda to je po nekaterih virih tudi ovira, saj studio še vedno ni našel režiserja. Ravno težavni Diesel je kamen spotike pri dosedanjih kandidatih. James Wan, ki je sicer režiral zadnji del je že zavrnil morebitno ponovno sodelovanje, saj se želi posvetiti svojim projektom (med drugim bo režiral tudi DC-jevega Aquamana). Kljub vsem težavam je osmi del franšize še vedno napovedan za 14. april 2017.

Vin Diesel napovedal še tri filme Hitri in drzni

O avtorju

Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

0 0 votes
Ocena novice
Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x