Že nekaj časa se je omenjala možnost, da bi južnoafriška igralka Charlize Theron prevzela dolžnosti antagonistke v naslednji izdaji franšize Hitri in drzni, ki bo že osma v vrsti in sedaj smo dobili še uradno potrditev nove nasprotnice Vin Diesela in druščine.

Zvezdnica filma Pobesneli Max: Cesta besa je v omenjenem filmu, kot kaže, tako navdušila producente konkurenčne visokooktanske franšize, da so hitro pograbili priložnost in jo posadili za svoj volan. Nekatere govorice opisujejo Theronovo, kot še eno izmed članic družine Shaw, ki je v obliki Luka Evansa in Jasona Stathama grozila Dieselovi ekipi v zadnjih dveh filmih. Theronovi se bo v zlikovski ekipi pridružil še znan obraz televizijskih ekranov in sicer se bo v vlogi neznanega antagonista preizkusil norveški igralec Kristofer Hivju, ki ga najbolje poznamo po seriji Igra prestolov, kjer igra enega vodilnih “divježev” Tormunda. Norvežana smo na velikem platnu sicer že lahko videli v preddelu Carpenterjevega Stvora iz leta 2011 ter spodletelem družinskem projektu družine Smith Čas po Zemlji.

Osmi del franšize, ki bo nosil naslov Fast 8, bo režiral F. Gary Gray, ki je lani pripravil denarno in kritiško izjemno uspešno biografijo Zgodba o N.W.A., je pa tudi stari znanec akcijskih filmov s hitrimi avti, saj je bil tudi režiser novejše predelave filma Italijanska misija, ki je zanimivo, imel v eni izmed glavnih vlog tudi Charlize Theron. Za nadaljevanje se seveda vrača tudi obraz franšize Vin Diesel, družbo pa mu bodo delali Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Lucas Black in Dwayne “The Rock” Johnson ter mnogi drugi. Film je napovedan za leto 2017, sledila naj bi mu še dva, Fast 8 pa bo tako že drugi film franšize s popolno odsotnostjo preminulega Paula Walkerja.

"Lepotica in zver". Charlize Theron in Kristofer Hivju bosta grozila Dominicu Torretu v novem filmu.

“Lepotica in zver”. Charlize Theron in Kristofer Hivju bosta grozila Dominicu Torettu v novem filmu.

O avtorju

Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x