Dobili smo prvi napovednik za film Hitman: Agent 47, ki je ustvarjen po istoimenski akcijski video igrici. Zgodba sledi profesionalnemu morilcu s kodnim imenom Agent 47, ki je gensko inženiran, da je pametnejši, močnejši in hitrejši kot navadni smrtniki, kar ga naredi popolnega ubijalca.

hitman-agent-47-photo-02_1273.0To bo drugi film narejen po pribljubljeni igričarski franšizi, vendar ne bo nadaljevanje prvega iz leta 2007, ampak bo predstavljal ponovni zagon za kar ustvarjalci upajo, da bo kritično in finančno uspešna filmska franšiza. V vlogi titularnega antijunaka bo igral Rupert Friend, ki je najbolj znan za svojo vlogo agenta Cie Petra Quinna v ameriški seriji Domovina. Pridružili se mu bodo še Hannah Ware, Zachary Quinto ter Ciaran Hinds.

quinto-as-john-smith-in-hitman-agent-47To bo režijski prvenec za Aleksandra Bacha. Izid v kinodvarane je napovedan za 28. avgust 2015.

 

O avtorju

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

0 0 votes
Ocena novice
Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x