Letos je na ameriški igričarski konferenci E3 bil predstavljen prvi napovednik za novi del akcijske igričarske franšize Hitman. Čeprav letos te igrice še ne moremo pričakovati, si lahko ogledamo filmsko adaptacijo te igre letos v kinih. Danes je izšel novi napovednik za Hitman: Agent 47 in tu lahko vidimo nekatere tipične karakteristike ikoničnega junaka iz istoimenskih video iger, kot so “izposoja” uniform, uporabljanje okolja za uprizarjanje nesreč ter modificirani pištoli Silverballers.

Hitman-Agent-47-Official-Trailer-1

To bo drugi film narejen po pribljubljeni igričarski franšizi, vendar ne bo nadaljevanje prvega iz leta 2007, ampak bo predstavljal ponovni zagon za kar ustvarjalci upajo, da bo kritično in finančno uspešna filmska franšiza. V vlogi titularnega antijunaka bo igral Rupert Friend, ki je najbolj znan za svojo vlogo agenta Cie Petra Quinna v ameriški seriji Domovina. Pridružili se mu bodo še Hannah Ware, Zachary Quinto ter Ciaran Hinds.

gallery-hitman2-gallery-image

To bo režijski prvenec za Aleksandra Bacha. Izid v kinodvarane je napovedan za 28. avgust 2015.

O avtorju

Christoffer Larsson

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x