“Jaz upoštevam le ukaze ene osebe. Sebe.” Takole v prvem, oziroma četrtem delu, odvisno, ali gledate po kronološkem ali naslovnem zaporedju sage Vojna zvezd, ikonični samodržec Han Solo, v sedaj že ponarodelo legendarnemu Milenijskem sokolu opiše svoj odnos do nadrejenih. Uboga torej le svojo vest in včasih, ob kakšni zagonetnejši težavi sredi bojne vihre, upošteva tudi nasvet svojega kosmatega pribočnika Chewbacce. Vendar pa očitno kaže, da v prihajajočem odvrtku na novo zagnane franšize o galaksiji daleč, daleč stran, zaidemo tudi v čase, ko je bil Solo še malce manj solo, kot omenjeno v začetku odstavka.

To lahko sklepamo, ker so pred nekaj dnevi objavili novico, da so že sredi zelo intenzivnih pogovorov z igralcem, ki naj bi stopil v čevlje Solovega mentorja v leta 2018 prihajajočem filmu. To bo najverjetneje, glede na interes Lucasfilma in obeh režiserjev Phila Lorda in Chrisa Millerja, Woody Harrelson, ki se je v zadnjih letih pojavljal v številnih filmih in serijah. Morebiti velja omeniti njegovo sodelovanje v za razliko od kritikov med občinstvom precej dobro sprejetima franšizama Mojstri iluzij in Igre lakote, HBO-jevi kriminalni seriji Pravi detektiv ter izvrstni črni komediji Sedem psihopatov in shih tzu.

Harrelson Woody zombieland Dobrodošli v deželi zombijev Star wars starwars

Takole se je Harrelson spravljal nad nečloveške kreature v filmu Dobrodošli v deželi zombijev.

Kako se bo znašel v univerzumu Vojne zvezd, kjer namesto zombijev divjajo vse drugačne kreature, in kakšne  lastnosti mu bodo namenili ustvarjalci projekta zaenkrat še ni znano, bo pa zagotovo zanimivo videti, na kakšen način bo utelesil vlogo mentorja Aldenu Ehrenreichu, ki nam bo razkril kakšen je bil Han Solo v svojih mladostniških letih. Poleg njiju pričakujemo na platnu tudi Emilio Clarke, za katero sploh še ni znano katero vlogo naj bi igrala. Vendar gre glede na njen trenutni rezime pričakovati, da to zagotovo ne bo neka nepomembna stranska vloga.

Woody Harrelson mentor Hanu Solu Han Solo

Le katere osebne značilnosti je Solo podedoval od svojega mentorja?

O avtorju

Nik Rus
Copy Writer

Človek tisočerih zanimanj in interesnih dejavnosti, ki si v svojem življenju z veseljem ogleda tudi kakšen film. Zaslug za veselje do pisanja pa ne pripisujem svoji srednješolski profesorici slovenščine.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x