Po kritični in finančni polomiji lanskega Jaz, Frankenstein smo danes dobili prvi napovednik za prihajoči, veliko bolj obetavni film, ki bo povedal zgodbo o legendarnemu znanstveniku. Victorja Frankensteina bo igral škotski igralec James McAvoy, ki ga najbolje poznamo kot Charlesa Xavierja (oz. Profesorja X) iz novejših filmov Možje-X franšize. V vlogi pomočnika Igorja pa bo nastopil Daniel Radcliffe, ki ga vsi poznamo, kot Harrya Potterja. Film se bo osredotočil na Frankensteinovo pot do ustvarjanja življenja, kjer bo prestopil etične in moralne meje v imenu znanosti.

_D3S8982.NEF

McAvoyu ter Radcliffu se bodo pridružili tudi Andrew Scott, Louise Brealey, Mark Gattis ter Jessica Brown Findlay. Film bo režiral Paul McGuigan, ki je pred tem režiral Potisk, Dobitna kombinacija, Wicker Park ter 4 epizode BBC serije Sherlock. Victor Frankenstein ima napovedan izid za 25. november 2015.

O avtorju

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x