Dvojec temačnega trilerja Ni je več (Gone Girl) bo zopet združil moči v prihajajočem projektu Davida Fincherja. Poleg njiju se vrača tudi Gillian Flynn, ki je avtorica knjige ter tudi scenaristka kritiško zelo dobro sprejetega že omenjenega filma. Tokratni projekt se bo imenoval Strangers in bo remake delo Hitchcockovega Strangers on a Train.

Affleck se bo postavil v vlogo igralca, ki je na vrhuncu oskarjevske kampanije primoran priti v Los Angeles, toda okvara letala ga privede, da sprejme ponudbo nekega bogataša, ki mu ponudi polet s svojim privatnim letalom. Seveda se stvari nato zapletejo.

Dejstvo, da David Fincher še ni posnel slabega filma ter da je eden največjih mojstrov trilerja našega časa nas lahko navdaja z optimizmom. Seveda vas bomo še naprej obveščali o tem projektu tudi v prihodnje.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

O avtorju

Jure Konestabo
Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x