Tom Cruise se kot “Tom Cruise” vrača v šestem filmu vohunske franšize Misija: Nemogoče … čez nekaj let. Vendar si, medtem ko čakate na najnovejšo dogodivščino tajnega agenta Ethana Hunta, lahko oktobra v kinodvoranah ogledate nadaljevanje manj popularne Cruisove franšize, ki nosi ime Jack Reacher. Filmi so posneti po istoimenski seriji knjig angleškega avtorja Leeja Childa in letos lahko pričakujemo že 21. knjigo o naslovnemu junaku (medtem ko oboževalci knjižne zbrike Pesem ledu in ognja že pet let čakamo na šesto knjigo … ).

ethan hunt, jack reacher, mission impossible, misija nemogoče, tom cruise, cobie smulders, how i met your mother, akcija, 2016, vohunski film, spy

Cruise se ponovno vrača v naslovni vlogi, toda seveda glavni junak ni dolgo užival v upokojitvi, saj ga je nekaj potegnilo nazaj v akcijo. Razlog za njegov povratek je majorka Susan Turner, ki jo igra Cobie Smulders iz Maščevalcev (The Avengers) in serije Kako sem spoznal vajino mamo (How I Met Your Mother). Turnerjeva je bila obtožena zločina, ki ga ni storila, in se tako znašla v veliki zaroti, pred katero jo lahko reši samo Jack Reacher.

Dolžnost režije nadaljevanja je tokrat prevzel Edward Zwick, ki je s Cruisom sodeloval že pri Poslednjem samuraju (The Last Samurai). V vlogi glavnega zlikovca se je zasedbi pridružil Holt McCallany (Klub golih pesti, Gangsterska enota, Nočni lov), prisoten pa bo tudi Robert Knepper, znanec iz serije Beg iz zapora (Prison Break), kjer je bil glavni zlikovec Theodore “T-Bag” Bagweell. Jack Reacher: Nikoli se ne vrni ima napovedan izid za 21. oktober.

O avtorju

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x