Pred kratkim je bil razkrit seznam igralcev za katere sta Marvel in Sony menila, da bi bili primerni za ikoničnega Spider-Mana. Ti igralci so: Natt Wolff (Krive so zvezde), Tom Holland (Nemogoče), Liam James (The Way, Way Back), Timothee Chalamet (Domovina) ter Asa Butterfield (Enderjeva igra).

spider-man-shortlist

Sodeč po filmskem portalu Latino Review, je Asa Butterfield (slika spodaj) prvi v vrsti za navedeno superherojsko vlogo. Marvel je bil navdušen nad 18-letnim igralcem že od prvega dneva, pravi vir za Latino Review. Novi Spider-man film naj bi se osredotočil na gimnazijsko življenje Petra Parkerja, tako je tudi smiselno, da bi se odločili za tako mladega igralca. Marvel tudi računa, da bo izbrani igralec lahko  dolgoročno sodeloval v novi franšizi. Spider-mana bomo lahko prvič videli v filmu Stotnik Amerika: Državljanska vojna, vendar samo v kostumu, saj igralec še ne bo potrjen pred začetkom snemanja filma. Novi Spider-Man solo film je napovedan za poletje 2017.

Spider-Man-Actor-Asa-Butterfield

O avtorju

Christoffer Larsson

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

Pošlji komentar

avatar
  Subscribe  
Obvesti me