Danes smo vendarle dočakali prvi napovednik za težko pričakovani stripovski film Fantastični 4. Režiser prihajajočega filma je Josh Trank, ki je najbolj znan za kritično in finančno uspešen film Kronika in v prihodnosti načrtuje tudi režijo enega izmed filmov Vojne zvezd. Po napovedniku sodeč, se nam obeta dokaj realističen prikaz zele priljubljene Marvelove superherojske četverice. Film ne bo imel nobene povezave s prejšnjima dvema Fantastični 4 filmoma in bo predstavljal ponovni zagon franšize.

88433 Slavno superherojsko ekipo bo kot Reed Richards oziroma Gospod Fantastični vodil Miles Teller, ki smo ga nazadnje lahko videli v odličnem filmu Ritem norosti. Pridružili se mu pa bodo še Kate Mara kot Susan Storm/Nevidna bejba, Michael B. Jordan kot Johnny Storm/Človeška bakla ter Jamie Bell kot Ben Grimm/Stvor. Vlogo ikoničnega negativca Victor Von Dooma pa ima Toby Kebell.

the-fantastic-four-2015-why-miles-teller-thinks-we-re-going-to-love-it-the-new-cast-for-f4

Film bo izdal Fox Studios, ki je odgovoren tudi za Možje X franšizo. Ni pa še jasno ali si delita franšizi Možje X ter Fantastični 4 isti filmski svet. Napovedan izid za film je 7. avgust 2015.

O avtorju

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

0 0 votes
Ocena novice
Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x