Igralka Millie Bobby Brown, ki je navdušila v prvi sezoni Netflixove serije Stranger Things, se bo po velikem uspehu na malih zaslonih sedaj preizkusila še na velikem platnu. Uspel ji je veliki met, saj ji je bila dodeljena glavna vloga v prihajajočem nadaljevanju Godzille iz leta 2014. Film Garetha Edwardsa je tako med kritiki kot gledalci doživel več kot soliden uspeh in tako bo napovedano nadaljevanje mogoče videti leta 2019.

“Eleven” je prva uradna članica igralske zasedbe filma, ki ga bo režiral Michael Dougherty, avtor filmov Trick ‘r Treat in Parkelj (Krampus) ter dolgoletni sodelavec Bryana Singerja. Novo Godzillo bi moral spet režirati Gareth Edwards, ki pa se je odločil, da si bo po aktualni uspešnici Rogue One: Zgodba Vojne zvezd, vzel malce oddiha od vseh gigantskih hollywoodskih spektaklov. Film bo sicer nosil naslov Godzilla: King of Monsters in bo tretji korak v filmskem svetu pošasti, ki ga bo letos nadaljeval Kong: Otok lobanj. Franšizi bosta doživeli vrhunec leta 2020, ko je najavljen skupni film Godzille in King Konga, v katerem naj bi se najslavnejši filmski pošasti tudi spopadli.

Še prej pa Godzillo čaka težka naloga, saj mu bo nasproti stal King Ghidorah, medtem ko bosta naslovni pošasti pomagala še Rodan in Mothra. Omenjene pošasti so velik del Godzilline mitologije in Japonci so bili pripravljeni pravice za njihovo uporabo prepustiti šele po ogledu Edwardsove Godzille, ki jih je prepričala, kar pa ni bil primer pri filmu Rolanda Emmericha iz leta 1998.

Ali bo slavna pošast tokrat tekom filma preživela kaj več časa na velikem platnu in kdo vse se bo še pridružil igralski zasedbi pa bomo videli čez dve leti v mesecu marcu.

Prvi koncepti pošasti novega filma.

O avtorju

Jure Konestabo
Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x