Zmagovalne kombinacije ne gre razbijati in tako si je za svoj naslednji projekt scenarist in sedaj tudi režiser, Alex Garland, zagotovil usluge igralca Oscarja Isaaca, kar bo njuno drugo sodelovanje po izjemno uspešnem znanstvenofantastičnem trilerju Ex Machina.

Priznani igralec, ki je uspel skočiti tudi v zvezdniške višine s filmom Vojna zvezd: Sila se prebuja, bo tokrat del zaenkrat še povsem ženske igralske zasedbe projekta Annihilation, ki jo sestavljajo zvezdnica Natalie Portman,  Tarantinova Jennifer Jason Leigh iz Podlih osem, Tessa Thompson, ki je stala ob strani glavnemu junaku v Creed: Rojstvo legende in dokaj nepoznana Gina Rodriguez, katere najslavnejša referenca je serija Jane the Virgin. Zgodba naj bi govorila o biologinji (Portman), ki se poda na ekspedicijo, kjer naravni zakoni ne veljajo. Garland, sicer redni sodelavec Dannyja Boyla, je tudi tokrat spisal scenarij, ki pa je tokrat osnovan na romanu Jeffa VanderMeera.

Novi Garlandov projekt je tudi tokrat žanrsko kategoriziran kot znanstvenofantastični triler in ga bomo lahko v kinematografih videli leta 2017, medtem ko se nam bo Oscar Isaac do takrat predstavil še kot zlikovec Apocalypse v najnovejšem filmu Možje X: Apokalipsa in drami The Promise, kjer bo meril moči z Christianom Baleom in Jeanom Renom. Seveda pa ne gre pozabiti, tudi na osmo epizode Vojne zvezd v kateri se igralec vrača v vlogi pilota Poeja Damerona.

V Ex Machini nam je Oscar Isaac uprizoril plesni prizor leta.

V Ex Machini nam je Oscar Isaac uprizoril plesni prizor leta.

O avtorju

Jure Konestabo
Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
0
()
x