Studia Sony in Marvel sta danes oznanila, da bo vlogo Petera Parkerja ter njegovega alter ega Spider-Mana prevzel britanski igralec Tom Holland. 19-letni igralec bo bil že tretji, ki bo oblekel ikonični superjunaški kostum, ki sta ga pred tem nosila Tobey Maguire ter Andrew Garfield.

1355996720031.cached

Producenta Keving Feige ter Amy Pascal sta za Marvel in Sony opravila temeljito iskanje potencialnih igralcev za to vlogo in oba sta bila navdušena nad igralčevo predstavo v filmu Nemogoče ter prihajajočem V srcu morja. Oznanila sta tudi, da bo režiser novega samostojnega Spider-man filma Jon Watts, ki je pred tem režiral Policijski avto (Cop Car). Naslednji Spider-man film ima napovedan izid za 28. julij 2017, vendar Holland se bo v manjši vlogi pojavil tudi v Stotnik Amerika 3: Državljanska vojna, ki bo izšel v kinodvorane 30. aprila 2016.

O avtorju

Christoffer Larsson

Vedno sem si želel ustvariti kakšen kanal na YouTubu, kjer bi kritiziral filme ali komentiral najnovejše filmske novice. Žal mi je strah pred kamero venomer preprečeval te sanje. Vendar mi je nekega dne Jure predstavil Filmstart in nemudoma sem bil navdušen nad idejo, da bi pisal članke za ta portal. 10 mesecev pozneje se še zmeraj mučim z vejicami, vendar mi David in Jure kljub temu dovolita opravljati to, kar sem si od nekdaj želel.

Podobni prispevki

Pošlji komentar

avatar
  Subscribe  
Obvesti me