PHCkpUVWa6ZJGJ_1_l

Prvi uradni poster

Že nekaj let se govori o nadaljevanju kultnega akcijskega filma Predator v katerem je zaigral avstrijski hrast Arnold Schwarzenegger. Film je sicer dobil še dve nadaljevanji, ki pa se pri gledalcih nista najbolje prijeli. Nazadnje se je franšize s svojim scenarijem lotil Robert Rodriguez, tokrat pa bodo režijo in scenarij prepustili Shaneu Blacku, ki je bil del igralske zasedbe v prvem filmu in sicer si je nadel uniformo vojaka Hawkinsa.

Shane Black je zelo priznan scenarist, ki si je v devetdesetih utrdil sloves s filmi Smrtonosno orožje (Lethal Weapon), kasneje pa se je lotil tudi režije in posnel tretjega Iron Mana ter kultno črno komedijo Cmok cmok, bang bang (Kiss Kiss, Bang Bang). Štiriinpetdesetletnik pravi, da bo film nadaljevanje in ne ponoven zagon franšize, kar bi marsikdo dandanes lahko pričakoval. Po njegovih besedah celotna mitologija filmov pušča ogromno manevrskega prostora glede novih zgodb in bi tako bilo nesmiselno “resetirati” franšizo. Ob tem se poraja vprašanje, če se utegne v novem filmu pojaviti že omenjeni Schwarzenegger, ki je bil mišljen že v stranski vlogi za drugi del Predatorja in se zadnja leta zelo rad vrača k svojim slavnim vlogam.

Film je tudi dobil uradni naslov, ki se bo glasil The Predator in je totalno nasprotje zadnjega Predatorji (Predators), ki je z uporabo množine obljubljal veliko več kot je potem dejansko izpolnil. Black se nam bo letos predstavil še z novo črno komedijo Pravi fantje (The Nice Guys), z Russellom Crowom in Ryanom Goslingom v glavnih vlogah, nato pa se utegne končno lotiti produkcije izredno obetavnega nadaljevanja.

Shane Black (levo zadaj) v družbi Arnolda Schwarzeneggerja v prve filmu

Shane Black (levo zadaj) v družbi Arnolda Schwarzeneggerja v prvem filmu

O avtorju

Main Editor, Public Relations

Sovražim, kadar pojem vse kokice v prvih desetih minutah filma! Šalo na stran. V prostem času študiram kemijo, sicer pa filme obožujem že od malega in sedaj imam tudi priložnost, da o njih kaj zapišem.

Podobni prispevki

0 0 votes
Ocena novice
Subscribe
Obvesti me
guest
0 komentarjev
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x