Še preden si bo v Sloveniji mogoče v živo na velikih platnih osebno ogledati notranjost zadnjične odprtine drugih ljudi (tako namreč kolega v napovedniku opiše videz Deadpoola po brutalni operaciji, ki liku Ryana Reynoldsa reši življenje), so pri studiu Fox že napovedali njegovo nadaljevanje.

Film je 8. 2. 2016 komaj dobro začel s svojimi premierami in sploh še ni predvajan po celotnem svetu, pri studiu Fox pa so očitno že prepričani, da s samo enim filmom ne morejo zaobjeti vsega, kar Deadpoolova franšiza lahko ponudi. Scenarij za drugi del sta, tako kot za prvega, napisala Rhett Reese in Paul Wernick (spisala sta tudi Dobrodošli v deželi zombijev) in je po nekaterih govoricah že dobil zeleno luč. Deadpool je onkraj luže že na rednem sporedu kinematografov in povečini dobiva zelo pozitivne kritike, tako da se vsi oboževalci stripovskih filmov na sončni strani Alp lahko veselimo trenutka, ko bomo tudi mi lahko priča predvajanju te antisuperherojske zgodbe.

Če morda niste naši najbolj redni bralci, morda še ne veste, da si je film v Združenih državah Amerike prislužil cenzorsko oznako R, kar pomeni, da je ogled mlajšim od 17 let dovoljen le v spremstvu skrbnika. Vzrok za to so predvsem opolzka govorica in krvavi akcijski prizori. To bo prvi stripovski film s to oznako po dolgih letih in filmu Maščevalec: Vojno območje (Punisher: War Zone), saj se studii v velikem loku izogibajo omenjene cenzorske oznake pri svojih visokoproračuncih, ker samodejno zmanjša bazen publike, ki si lahko ogleda film. Ryan Reynolds se je tako dolga leta trudil spraviti pravo verzijo lika na velika platna (naj vas ob tem spomnimo na travmatičen spomin pojave Deadpoola v filmu Možje X na začetku: Wolverine) in pri tem ga je tudi ovirala pri studiih nepriljubljena oznaka R, toda zdaj mu je končno uspelo in od včeraj se z ogledom lahko prepričate, ali je bil igralčev trud poplačan.

Kako igrivo poreden je sploh lahko Deadpool?

Kako igrivo nagajiv je sploh lahko Deadpool?

O avtorju

Nik Rus
Copy Writer

Človek tisočerih zanimanj in interesnih dejavnosti, ki si v svojem življenju z veseljem ogleda tudi kakšen film. Zaslug za veselje do pisanja pa ne pripisujem svoji srednješolski profesorici slovenščine.

Podobni prispevki

Pošlji komentar

avatar
  Subscribe  
Obvesti me